THINK TWICE, NIET ZOMAAR VINTAGE

Ontdek Think Twice: Dé Winkelketen die Tweedehands Kleding een Nieuw Leven Geeft!


Welkom bij Think Twice, dé winkelketen die tweedehands kleding een nieuw leven geeft! Of je nu op zoek bent naar vintage stukken of alledaagse basics, onze verschillende winkels bieden een breed scala aan kledingopties.

Als onderdeel van Humana (humana.org) omarmen we het "people to people" principe: tweedehands kleding wordt verzameld, gesorteerd en vervolgens verdeeld naar de juiste winkels, waardoor alles betaalbaar blijft voor iedereen: people 2 people.

 

Bij Think Twice verandert onze collectie elke vijf weken, met de laatste twee weken vol met geweldige kortingen. Dit betekent dat er altijd iets nieuws te ontdekken valt bij Think Twice!

Onze missie is eenvoudig maar krachtig: we recyclen tweedehands kleding om betaalbare mode voor iedereen beschikbaar te maken. Bij Think Twice draait het niet alleen om kleding; het gaat om het omarmen van een duurzame levensstijl en het bijdragen aan een positieve verandering in de wereld van mode en consumptie.

Onze winkels zijn ontmoetingsplaatsen waar mensen samenkomen, ideeën uitwisselen en zich laten inspireren door de unieke stijlen die tweedehands kleding te bieden heeft. Bovendien dragen we bij aan het verminderen van de milieu-impact van de mode-industrie door te kiezen voor hergebruik en recyclage.  die je nergens anders zult vinden. Dus kom langs en laat je verrassen door onze unieke collecties, waar mode en duurzaamheid hand in hand gaan!

 
Tijdlijn

ONS LEVENSVERHAAL

 • 29.04.2024Nederland, Rotterdam

  Een spannende stap in de uitbreiding van Think Twice. Opening van de eerste winkel in Nederland, Rotterdam. Nederland staat bekend op zijn vooruitstrevende en duurzame mindset.
 • 16.09.2023Brugge Relocation

  De verhuis van onze winkel in Sint-Jakobsstraat naar het modernere en grotere pand in de Vlamingstraat te Brugge.
 • 14.06.2023Gent, Verhuis #meerkarakter

  We verhuizen onze winkel in Nederkouter Gent , naar de overkant van dezelfde straat. We verhuizen naar een mooier pand met een vintage karakter en met meer oppervlakte.
 • 20.01.2023Twaalfmaandenstraat

  In de Twaalfmaandenstraat opent de grootste Vintage winkel van België. Een belangrijke uitbreiding van duurzame mode in het hartje van Antwerpen. Later verhuizen we ook ons hoofdkantoor naar deze locatie.
 • 30.11.2022Mechelen

  De opening van een think-twice winkel in de Geitestraat. De Geitestraat is een bekende winkelstraat in het stadscentrum van Mechelen.
 • 01.05.2022Limburg Hasselt

  Het openen van onze eerste winkel in Limburg, Hasselt. Hasselt staat bekend als een modebewuste stad met een levendige winkelscene met een toenemende vraag naar duurzame mode en Hasselt heeft een centrale positie.
 • 19.10.2021Gent, Brabantdam

  De opening van een grote Think-Twice winkel in de Brabantdam in Gent is een opwindende ontwikkeling voor ons merk en voor de stad Gent zelf. Brabantdam is een bekende winkelstraat in het historische stadscentrum van Gent, die bekend staat op zijn divers aanbod van boetieks, restaurants en cafés.
 • 01.09.2018Meer #Antwerpen

  We openen onze 4de winkel in Antwerpen, deze keer in de zeer toeristische buurt , Nationalestraat. Deze winkel is een gezellige winkel met veel natuurlijk licht wat zorgt voor een moderne twist.
 • 15.01.2014Brussel, tweede winkel

  De opening van een tweede Think Twice-winkel in Brussel is een opwindende ontwikkeling voor ons en komt er op vraag van onze klanten. Met Brussel als een belangrijk mode- en cultureel centrum, leek het ons ook logisch om voor een 2de Brusselse vestiging te gaan.
 • 08.03.2012Brugge

  We openen onze eerste winkel in Brugge. De Sint-Jakobsstraat is een levendige winkelstraat in het historische centrum van Brugge, die bekend staat om zijn diverse aanbod van boetieks, ambachtelijke winkels en horecagelegenheden.
 • 01.06.2011Leuven, #studenten

  De opening van een Think Twice-winkel in Leuven, een levendige studentenstad, biedt ons de mogelijkheid om een jong en modebewust publiek te bereiken. Onze winkel in Leuven is vrij groot en je kan hier tot 4000 vintage schatten vinden !
 • 01.02.2011Europese hoofdstad

  De eerste winkel in onze Belgische hoofdstad is een feit. We openen in de Spoormakerstraat onze eerste Brusselse boetiek in een charmant pand vlakbij Centraal station.
 • 01.07.2010Kammenstraat

  De Kammenstraat staat bekend als een trendy winkelstraat met een eclectische mix van boetieks, vintage winkels en concept stores. Hier mocht Think Twice zeker niet ontbreken. Op 1 juli 2010 opende we dan ook onze 2de Antwerpse winkel met een aanbod van in totaal 3000 stuks !
 • 01.03.2010Gent it is

  De tweede Think Twice-winkel in België opende in Gent, in de Ajuinlei. Deze kleine en gezellige winkel is ondertussen sinds jaar en dag een gevestigde waarde in de Gentse Vintage scene.
 • 01.10.2007Start in Belgie #Antwerp

  De eerste Think Twice-winkel in de Lange Klarenstraat in Antwerpen heeft voor ons een bijzondere plaats, omdat het de pionier was voor het merk in België. De opening van deze winkel markeerde een belangrijk moment voor liefhebbers van vintage en tweedehands kleding in de Antwerpen.